|
|||||||
| حديث سبز شهادت مجموعه اشعار و ادبيات جبهه و جنگ |
![]() |
|
|
ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#1 |
|
مدير ارشد انجمن دفاع مقدس
![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Oct 2009
نوشته: 6,349
حالت من:
7,480 بار در 3,830 پست از ایشان تشکر شده است
|
![]() اي مجاهد شهيد مطهر مرتضي را چون آيينه مظهر اي شهيد ره حكمت و علم خون تو حافظ دين و دفتر در عزاي تو اي بحر تقوا ديده در خون دل شد شناور گريه بر ناله ره بسته و غم مي گدازد دلم را به مزمر خامه لرزد در كف من از غم تو چون سرايم ماجراي ماتم تو در شگفتم من چه گويم خدايا تا كه غم نشكند داغ من را در عزاي جانگزايت سينه سوزد چو كانون اخگر بشكند دست آن كس كه بر كند زين چمن آن درخت تناور حيف از آن نوبهارآفرين باد كز خزان ستم گشته پرپر هر شب و روز ديده بارد گوهر پاك از غم تو اي اميد خفته در خاك خشم امت ز سوگ تو جوشيد بي تو رهبر سيه جامه پوشيد خود نميري كه مردن تو را نيست زندهاي زنده تا صبح محشر نقش هر دفترت زندگي ساخت زندگي از تو زايد مكرر اي خطيب دلنواز نكته پرداز عندليب نغمه ساز كرده پرواز اي دريغا! مكتب از علم جانفزا نكته هايت ز منبر در غم تو من چه گويم زان كه اين گونه فرموده رهبر: حاصل عمر من رفته از دست پارهي قلب من رفته از بر رفتي و مانده داغ تو در دل رفتي و مانده ياد تو در سر
زنده نگه داشتن نام و یاد شهداء کمتر از شهادت نیست. مقام معظم رهبری ![]() ![]() ĩ ŏ*~*ŏ ĩ تماشا گه راز ĩ ŏ*~*ŏ ĩ ![]() زندگينامه شهدا![]() وصيت نامه شهدا![]() *** پیام شهدا ***![]() خاطرات رزمندگان![]() حديث سبز شهادت![]() ![]() ![]() |
|
|
|
5 اخرین ارسال توسط نرگس منتظر
|
|||||
| موضوع | فروم | اخرین ارسال کنندگان | پاسخ ها | مشاهدها | آخرین ارسالات |
|
|
دفاع مقدس | نرگس منتظر | 3 | 12 | 09-05-2010 03:44 PM |
|
|
اخبار علمي . احتماعي .اقتصادي . فرهنگي . هنري | نرگس منتظر | 0 | 15 | 09-05-2010 03:00 PM |
|
|
اخبار ساير کشورها | نرگس منتظر | 0 | 17 | 09-05-2010 02:56 PM |
|
|
اخبار علمي . احتماعي .اقتصادي . فرهنگي . هنري | نرگس منتظر | 0 | 11 | 09-04-2010 03:48 PM |
|
|
اخبار ايران | نرگس منتظر | 19 | 20 | 09-04-2010 03:37 PM |
![]() |
| برچسب ها |
| مجاهد, مطهر, اي, شهيد |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
(نمايش همه)
عزيزاني كه به اين تاپيك قدم رنجه فرموده اند :
|
|
| نرگس منتظر |